Studiedag praktische juridische kennis in de langdurende zorg

Datum: 15-09-2020
Studiedag praktische juridische kennis in de langdurende zorg

Als zorgprofessional hebt u in de dagelijkse praktijk van de langdurende zorg te maken met wettelijke kaders. Wat is er voor u veranderd door de invoering van de Wzd en hoe dienen we om te gaan met privacy en beroepsgeheim in verschillende soorten situaties? En wat doet u als uw cliënt zelf wil beslissen maar u bent het helemaal niet met die beslissing eens?

Onze sprekers zijn experts, kennen de problematiek en bieden u de kennis en praktische handvatten voor uw dagelijkse praktijk. Tijdens deze studiedag leert u welke juridische basiskennis en vaardigheden u nodig hebt, is er ruim gelegenheid voor vragen én gaat u aan de slag met cases uit de praktijk.

Voor meer informatie en volledige programma: zie link naar website.

Geaccrediteerd (5 punten) door:
– Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals
– ABC1
– VSR

Uw investering en korting
– €355,-
– €25,- collegakorting of 5e collega gratis

 

Verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, verzorgenden, specialisten ouderengeneeskunde, geriaters, artsen verstandelijke gehandicapten, orthopedagogen, gedragsdeskundigen, begeleiders in de ouderen- en gehandicaptenzorg. Ook cliëntvertrouwenspersonen, klachtfunctionarissen, leidinggevenden en beleidsmedewerkers zijn van harte welkom.Doelgroep: Verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, verzorgenden, specialisten ouderengeneeskunde, geriaters, artsen verstandelijke gehandicapten, orthopedagogen, gedragsdeskundigen, begeleiders in de ouderen- en gehandicaptenzorg. Ook cliëntvertrouwenspersonen, klachtfunctionarissen, leidinggevenden en beleidsmedewerkers zijn van harte welkom.

Meer informatie: https://www.leidscongresbureau.nl/event/praktische-juridische-kennis-in-de-langdurende-zorg/


Locatie: Aristo Amsterdam, Amsterdam0


Trefwoorden: Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1), arts, begeleider, gedragsdeskundige, gehandicaptenzorg, geriater, klachtfunctionaris, langdurige zorg, orthopedagoog, ouderengeneeskunde, ouderenzorg, Register Zorgprofessionals V&VN, studiedag, Verpleegkundig Specialisten Register (VSR), verpleegkundige, verstandelijk gehandicaptenzorg, verzorgende


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: