Studiedag Zorgen met vrijwilligers

Datum: 21-01-2021
Studiedag Zorgen met vrijwilligers

Werken met vrijwilligers is leuk maar ook een uitdaging. Je hebt te maken met een vrijwilligerstekort of zoals in het begin van de coronapandemie, juist een enorme toename aan vrijwilligers waarvoor je een passende rol voor moet vinden. Misschien nog wel belangrijker: jij zorgt ervoor dat vrijwilligers willen blijven doen wat ze doen. Ondertussen ben je ook bezig met het verbeteren van het vrijwilligersbeleid. Een hoop verantwoordelijkheden. Hoe ga jij en jouw collega’s van andere organisaties hiermee om en wat kunnen we van elkaar leren?

Je ontmoet
Professionals met interesse in zorgen met vrijwilligers zoals coördinatoren vrijwilligerswerk, personeelsfunctionarissen, beleidsmakers, managers, teamleiders werkzaam bij zorgaanbieders, overheden, zorgverzekeraars en adviesbureaus.

Jouw investering
€330,- p.p. excl. btw

Meer informatie: https://www.leidscongresbureau.nl/event/studiedag-zorgen-met-vrijwilligers-2102/Doelgroep: Professionals met interesse in zorgen met vrijwilligers zoals coördinatoren vrijwilligerswerk, personeelsfunctionarissen, beleidsmakers, managers, teamleiders werkzaam bij zorgaanbieders, overheden, zorgverzekeraars en adviesbureaus.

Meer informatie: https://www.leidscongresbureau.nl/event/studiedag-zorgen-met-vrijwilligers-2102/


Locatie: Aristo, Utrecht