Studiemiddag Wet Educatie en Beroepsonderwijs (WEB)

Datum: 29-05-2018
Studiemiddag Wet Educatie en Beroepsonderwijs (WEB)

Van mei t/m september 2018 organiseert Actis Seminars diverse studiemiddagen over de Wet Educatie en Beroepsonderwijs (WEB) op 10 verschillende locaties verspreid over Nederland. De studiemiddag wordt opnieuw geheel verzorgd door mevr. prof. dr. R. van Schoonhoven.

De deelnemers hebben in hun werk, direct of indirect, te maken met vraagstukken rond wet- en regelgeving van het beroepsonderwijs. Een specifieke juridische vooropleiding is echter beslist niet noodzakelijk.
Het doel is uw kennis van de WEB weer volledig op peil te brengen en op diverse thema’s verder te verdiepen. Thema’s als bv “Examens, examencommissie en commissie van beroep”, “Toelatingsrecht en onderwijsovereenkomst” of “Toelatingsrecht en onderwijsovereenkomst” worden in relatie met de WEB verder uitgediept. Voor een overzicht van alle thema’s verwijzen wij u naar de website van dit evenement.
Men kan bij de bijeenkomst ervaringen en vragen uitwisselen met de mede-cursisten en de cursusleider en zo contacten leggen met vakgenoten in de sector. Men ontvangt bij deelname de speciaal voor deze cursus samengestelde bundel “De WEB ontrafeld” (circa 250 pag.) en men krijgt verdiepingsstof aangereikt.

Deze cursussen over de werking en reikwijdte van de Wet Educatie en Beroepsonderwijs worden slechts éénmaal in de 2 jaar door Actis Seminars georganiseerd.Doelgroep: bestuurders, leidinggevenden, (juridisch) medewerkers, stagecoördinatoren, decanen en docenten

Meer informatie: http://www.webcursus.eventassist.nl/pages/1">http://www.webcursus.eventassist.nl/pages/1


Locatie: Eenhoorn Meeting Center, Amersfoort0


Trefwoorden: bestuurder, decanen, docent, leidinggevenden, stagecoördinator


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: