Symposium Kwaliteit van Sturing

Datum: 24-05-2019
Symposium Kwaliteit van Sturing

Op 24 mei 2019 organiseert GION onderwijs/onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen het symposium Kwaliteit van Sturing in Amersfoort. Op deze dag worden niet alleen de onderzoeksresultaten van het NRO-onderzoeksproject ‘Kwaliteit van sturing in het primair onderwijs‘ gedeeld, maar zullen er tevens lezingen gegeven worden door inspirerende gastsprekers en worden er workshops gegeven door bestuurders, waarbij u van gedachten kunt wisselen over diverse krimpmaatregelen.

Op het symposium presenteren zij de belangrijkste onderzoeksbevindingen. Daarnaast geven Bettina Bock (hoogleraar Rurale sociologie aan de Universiteit van Wageningen en bijzonder hoogleraar Bevolkingsdaling en Leefbaarheid voor Noord-Nederland aan de Rijksuniversiteit Groningen) en Mark Vermeulen (hoogleraar Onderwijssociologie aan de Universiteit Tilburg en de Open Universiteit) hun visie op het thema krimp.Doelgroep:

Meer informatie: https://www.nro.nl/24-mei-symposium-kwaliteit-van-sturing/">https://www.nro.nl/24-mei-symposium-kwaliteit-van-sturing/


Locatie: Eenhoorn Meeting Center, Amersfoort0


Trefwoorden: Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO), onderwijs


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie:
  • Geen evenementen in deze categorie