Symposium werkverlies

Datum: 01-05-2018
Symposium werkverlies

Mensen die hun baan zijn kwijtgeraakt, vertonen vaak reacties die sterk lijken op rouw. Toch worden deze reacties vaak niet als zodanig erkend en blijven ze onbehandeld. En dat terwijl gecompliceerde rouwklachten niet vanzelf overgaan. Sterker nog, ze nemen vaak juist toe met het verstrijken van de tijd.

Op dit symposium over de impact van baanverlies zoeken we naar antwoorden op vragen als: hoe komt het dat de ene persoon zijn identiteit veel sterker koppelt aan zijn werk dan de andere? Welke factoren vergroten of verzachten de impact van baanverlies? Wat kun je hier als professional in doen? Is het mogelijk om te voorkomen dat iemand vastloopt? En wat voor gevolgen heeft (dreigend) baanverlies voor de achterblijvende collega’s?Doelgroep: HR-medewerkers, casemanagers, arbodiensten, bedrijfsartsen, re-integratieadviseurs, arbeidsdeskundigen, vakbonden, verzekeraars, werkgeverorganisaties, leidinggevenden, sociale zaken gemeenten, praktijkondersteuners, psychologen, maatschappelijk werkers, rouw- en verliesbegeleiders.

Meer informatie: https://janskevaneersel.nl/">https://janskevaneersel.nl/


Locatie: ,0


Trefwoorden: arbeidsdeskundige, arbodiensten, bedrijfsarts, casemanager, human resource (HR), leidinggevenden, Maatschappelijk werker, praktijkondersteuner, psycholoog, reintegratieadviseur, rouwbegeleider, sociale zaken, vakbonden, verliesbegeleider, verzekeraar, Vught, werkgeverorganisatie


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: