Terug naar de schoolbanken voor medisch- en afdelingssecretaresses

Datum: 04-11-2017
Terug naar de schoolbanken voor medisch- en afdelingssecretaresses

Als medisch secretaresse ben je een belangrijke verbindingsschakel in het netwerk van de ziekenhuisorganisatie. Verschillende professionals van binnen de organisatie en van buiten, maar ook patiënten en familieleden doen een beroep op je. Allemaal hebben ze hun eigen belangen die je op waarde moet schatten en moet indelen naar prioriteit. Hoe doe je dat?

Tijdens deze nieuwe editie van Terug naar de Schoolbanken voor medisch- en afdelingssecretaresses op zaterdag 4 november a.s. laten we zien welke vaardigheden je nodig hebt om efficiënt en effectief te werken. Volg bijvoorbeeld de les over het elimineren van stoorzenders op je werk, of ga naar het uur waarin wordt uitgelegd hoe je je focus kunt verbeteren. Ben jij de laatste tijd wat gestrest omdat je het te druk hebt, kies dan voor de les ‘Hoe handhaaf jij je grenzen’. En wil je weten hoe je jouw invloed op je werk en je omgeving kunt vergroten, dan hebben we een leuke les over de impact van vrouwelijke charmes!

Na de lunch hebben we dit keer iets bijzonders voor jullie geregeld: de personal trainer van Bekend Nederland, Carlos Lens, komt een mini work-out verzorgen zodat je geen last hebt van een ‘lunch-dip’! Natuurlijk alleen als je zin hebt en nee, je hoeft je niet ‘in het zweet’ te werken en je hebt geen handdoek nodig. Na deze actieve onderbreking kun je er in lesronde 3 en 4 weer volop tegenaan.

Ken jij het concept Terug naar de Schoolbanken nog niet? Kom dan kennismaken op 4 november a.s. En als je al vaker bent geweest zien we je natuurlijk heel graag terug.Doelgroep: medisch secretaresses

Meer informatie: http://marktwo.nl/cursusaanbod/terug-naar-de-schoolbanken-medisch-secretaresses">http://marktwo.nl/cursusaanbod/terug-naar-de-schoolbanken-medisch-secretaresses


Locatie: Hooghe Landt College, Amersfoort0


Trefwoorden: medisch secretaresse


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: