Terug naar de schoolbanken voor medisch- en afdelingssecretaresses

Datum: 20-05-2017
Terug naar de schoolbanken voor medisch- en afdelingssecretaresses

Je hebt als medisch secretaresse een veelzijdig beroep. Je moet snel en planmatig kunnen werken. Je moet communicatief sterk zijn. Je moet nauwkeurig kunnen verslagleggen. Maar ook goed met patiënten kunnen omgaan en optimale ondersteuning kunnen bieden aan de artsen met wie je samenwerkt. Dat vergt specifieke kennis en vaardigheden!

Op zaterdag 20 mei 2017 organiseren wij daarom een nieuwe editie van ‘Terug naar de Schoolbanken’ voor medisch en afdelingssecretaresses. Een mooie gelegenheid om samen met collega’s verschillende aspecten binnen jouw vakgebied weer eens op te frissen.

We starten de dag met een kennisquiz over het menselijk lichaam. Wie wordt ‘de slimste’? De winnaar mag met collega secretaresses van de afdeling naar de Dinnershow!

Na de quiz kun je verschillende lessen volgen. We noemen er een paar: omgaan met agressieve patiënten, werken (z)onder stress; verbeter je mentale weerbaarheid, timemanagement, de kunst van het beïnvloeden en medische correspondentie. Er is weer genoeg te kiezen.

Of je ons nu al jaren kent of voor de eerste keer meedoet, je bent van harte welkom op zaterdag 20 mei 2017 in Amersfoort.

Met vriendelijke groet,
Steven Korteling, cursusmanager Mark Two Academy.Doelgroep: medisch - en afdelingssecretaresses

Meer informatie: http://marktwo.nl/cursusaanbod/medisch-secretaresses-terug-naar-de-schoolbanken">http://marktwo.nl/cursusaanbod/medisch-secretaresses-terug-naar-de-schoolbanken


Locatie: Hooghe Landt College, Amersfoort0


Trefwoorden: afdelingsecretaresse, secretaresse


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: