Themamiddag Hoogsensitieve Kinderen

Datum: 18-10-2019
Themamiddag Hoogsensitieve Kinderen

Themamiddag Hoogsensitieve Kinderen herkennen & begrijpen
Vrijdag 18 oktober 2019, Kontakt der Kontinenten, Soesterberg

Als je met kinderen of jongeren werkt, kom je waarschijnlijk ook hooggevoelige kinderen tegen omdat het gaat om circa 15-20% van de bevolking. Hoogsensitiviteit is geen stoornis of aandoening en hoeft niet behandeld te worden. Het is wel een eigenschap die van invloed kan zijn op het gedrag en reacties van hoogsensitieve kinderen.

Als je weet wat hooggevoeligheid echt inhoudt, bekend bent met de verschillende uitingsvormen van overprikkeling en begrijpt hoe gedrag van kinderen wordt beïnvloed, komt dat jouw contact met deze kinderen, advies aan ouders en een eventueel hulpverleningsproces ten goede. Daarom organiseert SaHa dit najaar opnieuw een themamiddag Hoogsensitieve Kinderen voor jeugdprofessionals.

Accreditatie: 3 punten van SKJ, Registerplein en Kwaliteitsregister V&V (jeugdverpleegkundigen)

Kosten & korting: de investering bedraagt € 125,- p.p. (inclusief 21% btw). Meld je je aan met een collega dan geldt voor jullie beiden het kortingstarief van € 100,- p.p.

 Doelgroep: professionals in de jeugdzorg, welzijn, onderwijs, jeugdgezondheidszorg, hulpverlening, Veilig Thuis

Meer informatie: https://www.saha-hsk.nl/saha-themamiddag-professionals.html


Locatie: Kontakt der Kontinenten, Soesterberg0


Trefwoorden: hoog sensitief, hoogsensitiviteit, hulpverlening, jeugdgezondheidszorg (JGZ), jeugdzorg, onderwijs, registerplein, Soesterberg, Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), Veilig Thuis, welzijn


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: