Tweedaagse conferentie voor professionele kinder- en jongerenwerkers

Datum: 16-05-2017 - 17-05-2017

POP-UP

Met het thema van de conferentie sluiten we aan bij een maatschappelijke trend. Meer dan ooit willen we actualiteit, snelheid en dynamiek. Met nieuwe concepten worden bijvoorbeeld oude panden gevuld. Regelmatig poppen er vragen en thema’s op. Met die vragen en thema’s gaan we tijdens de conferentie aan de slag. Dat betekent dat jij voor een deel het programma bepaalt! We inventariseren welke thema’s leven en zoeken daar ter plekke de juiste expertise bij. Binnen het netwerk is ongelofelijk veel expertise aanwezig. En wie weet vragen we jou ter plekke om die kennis te delen in een pop-up workshop!

INNOV8

INNOV8 is het netwerk voor professionals in het christelijk jeugdwerk. Kinder- en jeugdwerkers, docenten, studenten en predikanten ontmoeten elkaar. Hierdoor leer je je ‘collega’ jeugdwerkers kennen, deel je kennis met elkaar, werk je vaker samen en kun je elkaar meer steunen in het jeugdwerk. Binnen het professionele christelijke jeugdwerk is een brede variëteit aan vormen, visies, doelgroepen en achtergronden te vinden. In het netwerk ontmoeten die verschillen elkaar en wordt samenwerking gestimuleerd. Hierdoor leren we van elkaar!Doelgroep:

Meer informatie: https://www.missienederland.nl/k/n615/meeting2/details/68/innov8-conferentie-pop-up">https://www.missienederland.nl/k/n615/meeting2/details/68/innov8-conferentie-pop-up


Locatie: Hotel en Congrescentrum Belmont, Ede0


Trefwoorden: docent, jeugdwerk, jongerenwerker, predikant


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: