Virtual Reality in het onderwijs: hét congres

Datum: 29-03-2017

congres-logo-met-wit

Laat je tijdens dit congres inspireren en informeren over de verschillende mogelijkheden die Virtual Reality het onderwijs te bieden heeft. Verschillende relevante sprekers delen hun kennis en ervaring bij de inzet van deze technologie.
Kennisdeling is één van de belangrijkste pijlers van dit congres. Zo geeft Jorick Huizinga (CEO & Co-Founder van Unit040) zijn visie over de toekomst van visualisatie, vertelt Robin de Lange (Founder & Researcher at Virtual Reality Learning Lab) aan de hand van zijn promotie-onderzoek over de mogelijke meerwaarde van VR in het onderwijs en delen Rufus Baas (Project manager / Practor) en Dirk Verbeek (Beleidsmedewerker / Het Innovatienetwerk) hun ervaringen met verschillende VR projecten binnen het MBO.
Tevens heb je tijdens de Experience de kans om verschillende VR ervaringen zelf te testen. Daarnaast is hier de ruimte om kennis en ervaringen met elkaar te delen en nieuwe contacten te leggen met onderwijsprofessionals die met VR aan de slag zijn of dat van plan zijn om te gaan doen.Doelgroep:

Meer informatie: http://www.hinw-vr.nl/">http://www.hinw-vr.nl/


Locatie: Trivium, Etten-Leur0


Trefwoorden: innovatienetwerk, onderwijs, virtuele realiteit / virtual reality (VR)


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie:
  • Geen evenementen in deze categorie