VU EMMC Symposium

Datum: 24-11-2017

Op vrijdag 24 november 2017 organiseren we in de Amsterdam Arena het EMMC Alumni Symposium over Digitale Transformatie. Tijdens het symposium gaat we in op de trends op het gebied van digitalisering, daarnaast is er ruim de tijd om tijdens de uitgebreide lunch en borrel bij te praten met collega’s uit het consultancy vak.

Met veel plezier nodigen we je uit deel te nemen. Het belooft een leerzame middag te worden met interessante sprekers en vernieuwende workshops.

Kees van Dijkhuizen en Ouke Arts spreken over de impact van digitalisering op ons denken, werken en organiseren. In verdiepingssessies gaan we in op thema’s als: Design Thinking, Organisatie Transformatie en Innovatie. Frido Kraanen zorgt voor een uitdagende rode draad.

Een ticket kost 145 euro. De Early Bird tickets zijn uitverkocht, het aantal tickets voor het symposium is beperkt dus meld je zo snel mogelijk aan!Doelgroep: Consultants

Meer informatie: https://emmc-symposium.stager.nl/web/tickets/175557">https://emmc-symposium.stager.nl/web/tickets/175557


Locatie: ,0


Trefwoorden: Amsterdam, digitale transformatie, innovatie


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: