Webinar Informatieverwerking en gedrag bij mensen met een verstandelijke beperking

Datum: 02-03-2021
Webinar Informatieverwerking en gedrag bij mensen met een verstandelijke beperking

Alles wat wij beleven en doen, wordt beleefd door het brein. Of het nu over communicatie, liefde, zingeving, voetballen, kunst of tafeldekken gaat. Het functioneren van het brein bepaalt dus de bandbreedte om gedrag te kunnen snappen.

Ons brein werkt volgens bepaalde principes. In de basis zijn die bij alle levende wezens gelijk. Het is alleen wel zo dat die basisprincipes nogal eens anders zijn dan we denken. Dat maakt interpretatie van gedrag in het dagelijks leven lastig.

Tijdens de webinar Informatieverwerking en gedrag bij mensen met een verstandelijke beperking wordt ingegaan op de werkingsprincipes van het brein vanuit het Neuro-Analytisch Redeneren (NAR). Deze informatie wordt als gereedschap gebruikt om gedrag beter te begrijpen en om handvatten voor de dagelijkse praktijk te verkrijgen.

Wil jij meer weten over hoe mensen met een verstandelijke beperking informatie verwerken en welke invloed dit heeft op hun gedrag? Meld je dan aan voor deze webinar!

Begeleiders, psychologen, (ortho-)pedagogen, artsen verstandelijk gehandicapten en anderen die werken met mensen met een verstandelijke beperking.Doelgroep: Begeleiders, psychologen, (ortho-)pedagogen, artsen verstandelijk gehandicapten en anderen die werken met mensen met een verstandelijke beperking.

Meer informatie: https://www.leidscongresbureau.nl/events/webinar-informatieverwerking-gedrag-verstandelijke-beperking-2115


Locatie: Aristo, Utrecht0


Trefwoorden: arts, brein, orthopedagoog, pedagoog, psycholoog, verstandelijke beperking, webinar


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie:
  • Geen evenementen in deze categorie