Werkconferentie Digivaardig in de Zorg

Datum: 16-04-2019
Werkconferentie Digivaardig in de Zorg

In de zorg zijn digitale vaardigheden hard nodig, dat komt naar voren in de eHealth-monitor en wordt steeds breder gedragen. ECP heeft daarom in 2015 de coalitie digivaardig in de zorg opgericht. Een bottom-up beweging waar mensen uit verschillende onderdelen van de zorg kennis uitwisselen en vooral gezamenlijk activiteiten vormgeven, die de zorg meer digivaardig maken. In de afgelopen jaren zijn hier verschillende activiteiten ontwikkeld zoals bijvoorbeeld een online cursus, een zelftest en de i-nurse folder. De coalitie richt zich op vijf categorie├źn: digivaardige pati├źnt, zorgmedewerker, ICT-er, leiders en de zorg opleidingen.

Tijdens de bijeenkomst op 16 april, in Utrecht, zal de landelijke kennissite Digivaardig in de Zorg officieel worden gelanceerd voor de sectoren ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Ook zal er uitgebreid aandacht zijn voor de activiteiten van de werkgroepen binnen Digivaardig in de Zorg, zo kijken we naar de rol van de ICT-medewerker binnen een zorgorganisatie, vertellen we over de voortgang bij leiderschap in de zorg en kijken we wat de nationale inclusiebeweging voor zorggebruikers kan betekenen. De werkconferentie is tevens ook een uitstekend moment om binnen dit innovatieve netwerk nieuwe contacten op te doen en bestaande contacten te onderhouden.Doelgroep:

Meer informatie: https://ecp.nl/agenda/werkconferentie-digivaardig-in-de-zorg/">https://ecp.nl/agenda/werkconferentie-digivaardig-in-de-zorg/


Locatie: ,0


Trefwoorden: conferentie, zorg / care


Alle evenementen in deze locatie:

Alle evenementen in dezelfde categorie: