ZonMw-congres Goed Gebruik Geneesmiddelen

Datum: 19-04-2018

Op donderdag 19 april 2018 organiseert ZonMw het zesde jaarlijkse congres Goed Gebruik Geneesmiddelen: Door de keten heen.

Dit zesde GGG-congres staat in het teken van de actualiteit rondom gepast gebruik geneesmiddelen. Met ditmaal de focus op het kijken door de gehele keten heen waar het gebied van geneesmiddelen mee te maken heeft. Met als doel het optimaliseren van geneesmiddelengebruik voor de patiënt.

We kijken vanuit verschillende perspectieven naar waar kansen op samenwerking liggen, naar mogelijkheden voor geïntegreerde aanpak en naar het stimuleren van ontwikkelingen.
Steeds meer resultaten van projecten die het GGG-programma heeft gefinancierd worden opgeleverd en vinden hun weg naar de praktijk. Tijdens dit congres kunt u kennis opdoen over deze uitkomsten.

Daarnaast horen we de visie en rol van de EMA op het goed gebruiken van geneesmiddelen. Ook is er een bijzondere Pareluitreiking inclusief twee presentaties over deze Parelprojecten en staat ’s middags personalised medicines centraal in het plenaire gedeelte.

Het programma is gevarieerd en belicht zoals altijd de resultaten van GGG-projecten en andere innovatieve onderzoeksprojecten. Daarnaast komen ter inspiratie en navolging mooie voorbeelden aan bod van nieuwe initiatieven en ontwikkelingen uit de dagelijkse praktijk.

Kom naar het GGG-congres 2018, ontmoet collega’s uit het brede veld van geneesmiddelen en wissel kennis met elkaar uit.Doelgroep: Brede veld van geneesmiddelen

Meer informatie: https://www.zonmw.nl/fileadmin/zonmw/documenten/Geneesmiddelen/Programma_GGG-congres_2018_pdf_DEF3.pdf">https://www.zonmw.nl/fileadmin/zonmw/documenten/Geneesmiddelen/Programma_GGG-congres_2018_pdf_DEF3.pdf


Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam0


Trefwoorden: Amsterdam, geneesmiddelen


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: