Zorg rond het Levenseinde

Datum: 13-02-2019

De zorg rond het levenseinde maakt een transitie door. Levenseindezorg is niet langer alleen gericht op ouderen en zieken maar staat tevens stil bij mensen die een doodswens hebben. Dit maakt de zorgvragen rond het levenseinde meer divers maar ook meer complex. Om de kwaliteit van leven tot aan de dood te verbeteren is een goede samenwerking tussen professionals, patiënt en naasten essentieel.
Tijdens deze studiedag bespreken we ontwikkelingen, krijgt u handvatten, wisselen we ervaringen uit en staan we stil bij de rol van de patiënt, diens naasten en de professional.
Voor het uitgebreide programma, zie onze website.

Accreditatie
Kwaliteitsregister V&V: 5 punten
Verpleegkundig Specialisten Register: 5 punten
ABC1: 4 puntenDoelgroep: (Wijk)verpleegkundigen, verzorgenden, (huis-)artsen en andere professionals met interesse in zorg rondom het levenseinde.

Meer informatie: https://leidscongresbureau.nl/event/zorg-rond-het-levenseinde/">https://leidscongresbureau.nl/event/zorg-rond-het-levenseinde/


Locatie: De Observant, Amersfoort0


Trefwoorden: Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1), arts, Beroepsvereniging Verzorgenden Verpleegkundigen (V&VN), levenseinde, levenseindezorg, verpleegkundig specialist, verpleegkundige, wijkverpleegkundige


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: