Zorgen voor getraumatiseerde kinderen

Datum: 04-12-2018
Zorgen voor getraumatiseerde kinderen

In de jeugdzorg, pleegzorg en GGZ draagt u dikwijls zorg voor kinderen en jongeren die ingrijpende en traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt. Gebeurtenissen die van verregaande invloed zijn op hoe zij nu functioneren en met welke problemen ze kampen, in hun thuissituatie, op school en elders. U kunt hen helpen met de impact van hun trauma’s verminderen en hun vertrouwen in relaties en zichzelf herstellen. Hoe? Dat leert u op het congres Zorgen voor getraumatiseerde kinderen.
U als professional kunt bijdragen aan hoe kinderen traumatische ervaringen verwerken.Doelgroep: GZ-psychologen, klinisch psychologen, kinderpsychiaters, orthopedagogen, jeugdbeschermers, (gezins-)voogden, pleegzorgmedewerkers, POH GGZ, psychotherapeut en alle andere professionals die in hun werk te maken hebben met kinderen met chronisch trauma en/of hun opvoeders en begeleiders en overige geïnteresseerden.

Meer informatie: http://ggzcongressen.nl/trauma">http://ggzcongressen.nl/trauma


Locatie: Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel, Amsterdam0


Trefwoorden: Amsterdam, begeleider, gezinsvoogd, jeugdbeschermer, kinderpsychiater, klinisch psycholoog, opvoeder, orthopedagoog, POH-GGZ, voogd


Alle evenementen in deze locatie:
  • Geen geplande evenementen op deze locatie
  • Alle evenementen in dezelfde categorie: