De Bonte WeverAdres
Stadsbroek 17
9405 BK Assen


Ongekende mogelijkheden in een multifunctionele omgeving voorzien van alle gemakken die u als zakelijke gast kan en mag verwachten. Dat is De Bonte Wever in een notendop. Dit zijn overigens niet onze bewoordingen, maar die van gasten die eerder bij ons geweest zijn voor een zakelijk evenement, congres, vergadering of netwerkmeeting.

De Bonte Wever is een begrip op het gebied van zakelijk ontmoeten. Met o.a. congrescentrum Purple, twee restaurants, een Grand Café, 9 vergaderruimtes, gescheiden business-entree en (luxe) kamers in het viersterren hotel kunt u stellen dat de mogelijkheden binnen De Bonte Wever echt grenzeloos zijn.

Wat voor bijeenkomst u ook voor ogen heeft, binnen ons complex is altijd een geschikte ruimte te vinden die past bij uw gezelschap; van een vergadering met acht personen tot een meerdaags congres voor duizenden gasten. Dit gelegen aan de rondweg van Assen op steenworp afstand van de A28 met altijd voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Met onze jarenlange ervaring in hospitality, catering en eventorganisatie zijn wij graag uw sparringpartner voor al uw zakelijke wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een goed gesprek of uitgebreide rondleiding via 0592 303777 of info@debontewever.nl.Aankomende Evenementen

  • Geen geplande evenementen op deze locatie