The Green Meeting Center ArnhemAdres
Nieuwe Stationsstraat 10
6811 KS Arnhem


Klimaatneutrale congreslocatie in hartje Arnhem
The Green, direct naast Arnhem Centraal Station, is de perfecte locatie voor elk congres. Met een uniek uitzicht over Arnhem én 100% klimaatneutraal.Energieke en gezonde meetings. Wij maken het mogelijk. Elke bijeenkomst in The Green is klimaatneutraal. Daarnaast zijn wij in het bezit van het Green Key Goud certificaat.

Wij steken energie in jouw congres!
Groen en duurzaam staat bovenaan onze lijst. Even hoog op de lijst staan onze faciliteiten. The Green heeft alle ingrediënten voor een congres dat indruk maakt en lang zal bijblijven. Onze 14 multifunctionele zalen zijn geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot wel 200 personen, veelal met een verbluffend groen uitzicht over de groene stadparken. Er is altijd een ruimte en opstelling die past bij jouw bijeenkomst. Natuurlijk voorzien van alle denkbare faciliteiten en natuurlijk smaakmakende catering. Onze chefs bereiden verrassende gerechten en betoverende snacks. Lokaal, duurzaam én vers.

Uitstekend bereikbaar
Met de ligging naast Arnhem CS is The Green uitstekend bereikbaar. Reis je per trein dan zijn er voordelige NS-dagkaarten verkrijgbaar bij onze receptie. Ook Parkeergarage Centraal is op loopafstand. Parkeergarage Centraal beschikt over 1.050 parkeerplaatsen, waarvan 14 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Wel zo makkelijk!

Meer informatie
https://www.thegreenarnhem.nl/Aankomende Evenementen

  • Geen geplande evenementen op deze locatie